Over ons

Bar Rembrandt is gevestigd in de Avenida Rosa de los Vientos, vlak achter de boulevard van het Levantestrand, in het altijd gezellige Calpe, aan de Costa Blanca. De reden waarom wij onze bar ‘Rembrandt’ noemen, is omdat Rembrandt een Nederlandse kunstenaar is. Hij ondertekende zijn schilderijen steevast met zijn voornaam, wat direct zorgde voor een onofficiële sfeer. En het is juist deze sfeer die wij willen uitdrukken in onze bar.

Bar Rembrandt is een gastrobar-taverne, informeel en laagdrempelig, met veel kleine gerechtjes die je kunt delen met je tafelgenoten, maar ook vers afgebakken stokbroodjes met diverse beleg, heerlijke schotels en smakelijke snacks voor de lekkere trek. Bar Rembrandt is dé Hollandse bar voor iedereen die houdt van een geweldige ‘Oud-Hollandse’ sfeer, met lekkere, typisch Nederlandse gerechten en muziek van eigen bodem, aangevuld met door velen gewaardeerde songs.

Kom eens langs en geniet van de beste koffie van de Costa Blanca, heerlijke ontbijtjes, lunches en snacks, neem een ijskoud biertje van de tap, een wijntje uit de streek of een van onze heerlijke cocktails, terwijl u op elk moment van de dag sport kunt kijken op onze tv.